Nieuwsbrief nummer 15 - juni 2017


DC voedingspanelen

Nieuw in ons programma, om u op alle gebieden Altijd Stroom te kunnen bieden, zijn de modulaire convectie-gekoelde (fanloze) omvormers van Eltek en Efore en de modulaire geforceerd gekoelde DC rectifiers van Delta en Eaton. Dit programma betekent een uitbreiding in ons DC assortiment naast de traditionele Thyristor gelijkrichter systemen.

Meer weergeven...


SDMO en Kohler, samen met B&A naar 4200kVA

Kohler is de Amerikaanse eigenaar van SDMO. De samenwerking tussen de fabrieken is geïntensiveerd. Zo maakt SDMO steeds meer gebruik van eigen Kohler generatoren en motoren, naast de andere motormerken die wij nog altijd blijven voeren. Het leveringsprogramma en het aantal alternatieven is hiermee sterk uitgebreid.

Meer weergeven...


B&A levert eerste Li-ion UPS oplossing in Nederland

De ontwikkelingen op het gebied van UPS oplossingen staan niet stil. Er wordt traditioneel veel aandacht gegeven aan de UPS oplossing. De betrouwbaarheid, redundantie, modulariteit, efficiëntie, onderhoudbaarheid, leverbaarheid van onderdelen en ook de prijs krijgen veel aandacht in selectietrajecten. Batterijen worden hierbij veelal gezien als noodzakelijk kwaad en zijn vaak nog ondergeschikt bij de keuze door de klant terwijl de herlaadtijd, fysieke betrouwbaarheid en levensduur van batterijen juist kostenbesparend kan zijn bij een UPS toepassing.

Meer weergeven...


Scios keuring verplicht, ook voor uw diesel-noodstroominstallatie

Het activiteitenbesluit is gewijzigd. Een noodstroomaggregaat wordt in de wet- en regelgeving nu aangeduid als Stookinstallatie. Deze wetgeving verplicht u nu, als eigenaar van een noodstroominstallatie, een keuring te ondergaan conform Scios scope 4 voor de generatorset en een Scios 7c op de dieselbrandstofleiding.

Daarom berichten wij u als volgt over deze nieuwe eigenaarsverplichting:

Scios is de instantie die gaat over accreditatie en toezicht op keuringen van uw noodstroom (stook-) installatie. Zij vereist een periodieke keuring. Eerst dient een EBI te worden uitgevoerd, een Eerste Bijzondere Inspectie of ingebruiksstellingskeuring. Na deze EBI dient, 2 of 4 jaarlijks afhankelijk van het motorvermogen van uw generatorset, een Periodieke Inspectie, een PI keuring, te worden uitgevoerd.

Meer weergeven...


B&A organisatie breidt verder uit, een update

Met leuzen als: alles onder een dak op het gebied van noodstroomsystemen en Altijd Stroom beschikbaar leggen wij de interne lat hoog, want dat verdient uw kapitaalintensieve investering en imago vinden wij.


Hier een update met enkele overige nieuwtjes binnen onze organisatie.

Vorig jaar kochten wij het pand van onze buurman erbij en richtten wij dit pand in voor B&A Projects en opslag van onze uitgebreide UPS verhuurvloot. B&A Projects heeft hiermee een eigen gebouw en dedicated focus in de markt meegekregen, maar werkt natuurlijk wel onderling nauw samen met Services. B&A Projects richt zich op complete nieuwbouw en vervangings- noodstroomoplossingen; UPS, DC en NSA én besturingspanelen (www.baprojects.nl).

Meer weergeven...


SAVE THE DATE: 10 oktober 2017

Op 10 oktober 2017 vindt op ons terrein het B&A Altijd Stroom Event plaats. Deze dag staat volledig in het teken van Altijd Stroom. In een informele sfeer kunt u niet alleen kennis nemen van de nieuwste producten van diverse toeleveranciers. Maar kunt u ook relaties ontmoeten. Momenteel zijn wij nog druk bezig met het programma te complementeren. De uitnodiging hiervoor ontvangt u binnenkort. Reserveer alvast 10 oktober in uw agenda.


Kan ik mij abonneren op deze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.


      

B&A, altijd stroom beschikbaar

Volg ons voor korte nieuwsitems op


B&A Projects
Vleugelboot 28-30 - 3991 CL Houten
Telefoon (030) 204 06 41 - fax (030) 204 06 42
info@baprojects.nl - www.baprojects.nl

B&A Services
Vleugelboot 30 - 3991 CL Houten
Telefoon (030) 657 94 86 - fax (030) 657 94 81
info@baservices.nl - www.baservices.nl