Nieuwsbrief nummer 12 - december 2012
 

B&A Services neemt activiteiten over van Generator Company Projects en richt B&A Supplies op

In detail betekent de overname dat:

 • Lopende projecten, enkele nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en eventuele garanties op de gebruikelijke manier worden afgewikkeld door Generator Company Projects.
 • Offertebehandeling, nieuwe aanvragen voor SDMO generatorsets, projecten en nieuwe opdrachten worden behandeld door B&A Supplies.
 • Onderhoudscontracten en storingen worden behandeld door B&A Services.
 • Het officiŽle SDMO importeurschap bij B&A ligt.

Met deze overname van activiteiten hebben wij gemeend een handelsnaam voor de nieuwleveringen te moeten introduceren om de juiste focus op ieder vakgebied te garanderen. De geboorte van B&A Supplies - Noodstroomsystemen is een feit. Met deze tak adviseren wij u over nieuw te leveren noodstroomproducten tot complete noodstroomprojecten. B&A Services zal zich ongewijzigd blijven focussen op diensten als advies, mechanisch en elektrisch service- en onderhoudswerk, modificaties aan noodstroomsystemen en ontwerp en bouw van besturingssystemen.

De taakverdeling is als hieronder weergegeven.

Zoals u weet werkt B&A merkonafhankelijk. Fabrikanten maken hiervan graag gebruik. B&A Services is sinds 10 jaar de Nederlandse Servicepartner voor SDMO aggregaten en Soreel besturingen. Nu is B&A dus ook officieel de Nederlandse importeur voor nieuw te leveren SDMO producten en Soreel besturingssystemen. Eťn specialist en aanspreekpartner dus voor alle facetten van nieuwe en bestaande noodstroomtechniek.

Zie ook onze aanvullende website (helaas nog onder constructie): www.basupplies.nl


Nieuwe propositie van B&A Services / B&A Supplies
Onze focus verschuift steeds verder van 'Noodstroom' naar 'Altijd stroom' waarvan noodstroom slechts een onderdeel is.

Onze nieuwe folder van B&A Services

Onze nieuwe folder van B&A Supplies

Indien u een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, sturen wij u deze graag toe. Laat het ons even weten svp via telefoon of e-mail: verkoop@baservices.nl

Graag houden wij u in de toekomst ook van kleine zaken binnen B&A of aparte projecten op de hoogte via ons Blog of via Facebook.

Voor Facebook kunt u zich aanmelden door op dit logo te klikken:

Voor ons Blog kunt u zich aanmelden door op dit logo te klikken:


B&A Services bestaat 10 jaar
B&A Services is in 2002 opgericht vanuit een doorstart van de service afdeling van de
DSE-Dynaf Spruyt Energy-groep.
Sindsdien heeft B&A ieder jaar groei doorgemaakt en zijn wij in 2009 verhuisd naar de huidige locatie aan de Vleugelboot te Houten.

Steeds groeiend, zijn wij inmiddels met 17 personen en ons partner-netwerk dagelijks actief binnen ons specialisme: Noodstroomsystemen.

Steeds meer zijn wij een verlengstuk van grote fabrikanten, zoals SDMO, Soreel, Schneider APC-MGE, Eaton, EAST etc. die ons als service- en/of verkooppartner hebben aangesteld.
Samen met hen ondersteunen wij u graag in het beheren en ontwerpen van uw installatie.
Heeft u vragen over uw stroominstallatie? Kom maar op.

B&A Services: Before & After, Altijd Stroom beschikbaar.


B&A Services neemt de UPS verhuurvloot over van Schneider Electric
Schneider Electric IT (APC en MGE UPS-en) verhuist deze maand vanuit Vianen naar Hoofddorp en zo ook haar medewerkers. Schneider wenste een flexibele partner voor snelle inzet van UPS systemen centraal in het land.

Hierom is besloten de verhuurvloot naar B&A Services in Houten te verhuizen.

Inmiddels is onze bestaande huurvloot aangevuld met een enorm aantal UPS systemen in verschillende vermogens. In de kerstperiode worden hiervoor nog extra stellingen in onze werkplaats opgebouwd. Hiermee wordt onze dienstverlening verder uitgebreid en kunnen wij deze UPS systemen tijdelijk inzetten, bijvoorbeeld om een defecte UPS tijdelijk over te nemen in geval van reparatie of om een levertijd te overbruggen voordat een nieuw systeem geplaatst kan worden.

Heeft u behoefte aan een tijdelijke Noodstroomvoorziening in de vorm van een aggregaat, noodstroombesturing, UPS systeem, incl. kabels, transport en inbedrijfname? Bel B&A Services.


'Rode diesel' wordt afgeschaft, de consequenties voor uw brandstof

In het voorjaarsakkoord is besloten dat rode diesel wordt afgeschaft. Dit betekent:

 • vanaf 1 januari is de diesel met laag accijns (rode diesel) niet meer beschikbaar.
 • voor alle diesel geldt hetzelfde tarief.
 • voor voorraden rode diesel moet additioneel accijns betaald worden.
 • het bezit van bestaande voorraden rode diesel is toegestaan tot 1 juli 2013.
 • bij de belasting inspecteur kan uitstel worden gevraagd tot 1 januari 2014.

Voor noodstroomaggregaten van datacenters, maar ook van bijv. ziekenhuizen, is dit tijdpad niet werkbaar. Met deze categorie blijkt onvoldoende rekening gehouden te zijn bij het opstellen van de regelgeving.
Bij zowel Douane als het Ministerie van FinanciŽn is er begrip voor de ontstane situatie.

N.a.v. het overleg tussen VNO-NCW en het Ministerie hebben we begrepen dat:

 • het ministerie bekijkt hoe een regeling kan worden getroffen voor het tijdpad voor het verbod.
 • bedrijven dienen individueel uitstel tot 1 januari 2014 aan te vragen bij de inspecteur.
 • op basis van de aanvragen tot uitstel wordt besloten tot de benodigde aanpassing.

Verdere informatie en contactgegevens voor aanvullende individuele vragen:
http://download.belastingdienst.nl/douane/docs/nieuwsbrief_rode_diesel_acc1121z1fd.pdf

Wellicht is het verstandig om individueel uitstel te vragen tot 1 januari 2014 en het nieuws hierover in de gaten te houden. Houdt u tussentijds wel rekening met een brandstof-prijsverhoging in 2013 en een naheffing over uw voorraad boven 1380 liter van € 0,18142 per liter, dan kunnen de daadwerkelijke kosten alleen maar meevallen.


Eindejaarsgroet
2012 was ondanks de crisis een goed jaar voor B&A. Met name door uitbreiding van onze services en aanvullende activiteiten. Hierdoor hebben wij de dekkingsgraad binnen onze organisatie weten te verhogen. Dit resulteert voor u in ongewijzigde tarieven voor het jaar 2013. Wij hopen u hiermee te ondersteunen in uw kostenbeheersing.

Directie en Medewerkers van B&A Services wensen u prettige feestdagen toe en een gezond 2013.

Wij danken u hartelijk voor de samenwerking en het door u in ons gestelde vertrouwen en behandelen uw nieuwe vragen graag weer in het nieuwe jaar.

B&A Services is gesloten van 24 december 2012 tot en met 1 januari 2013. Voor klanten zijn wij voor eventuele storingen natuurlijk wel gewoon bereikbaar en oproepbaar.

 
afmelden