Nieuwsbrief nummer 10 - mei 2011
 

Uitnodiging Gratis Seminar
Preventie (bio)brandstofproblemen
Ten gunste van het milieu wordt een steeds hogere toevoeging van biobrandstof voorgeschreven voor dieselbrandstof. Momenteel is ca. 5% toegevoegd, maar de verwachting is dat dit percentage zal oplopen naar 7% à 10% of zelfs 20%. Daarnaast is de zwavelconcentratie in de brandstof sterk verlaagd. Sterker nog, er mag sinds 1 januari 2011 zelfs geen hoogzwavelige brandstof meer worden verhandeld.

Op zich zijn dit gunstige ontwikkelingen voor het milieu, maar helaas niet gunstig voor een noodstroomaggregaat. Laagzwavelige diesel en het bijmengen van biobrandstoffen werken katalyserend op de vorming van sediment in het brandstofsysteem en zorgen tevens voor een versnelling van het degradatieproces van de brandstof.

Het allerbelangrijkste doel van een noodstroominstallatie is de beschikbaarheid. En juist deze beschikbaarheid komt door de gewijzigde samenstelling in gevaar.
Omgaan met moderne dieselolie vraagt om extra maatregelen.

Daarom organiseert B&A Services op
woensdag 8 juni
2011 van 11:30 - 13:30 uur en op
donderdag 23 juni 2011 van 11:30 - 13:30 uur
een speciale lunchbijeenkomst over hoe om te gaan met moderne dieselbrandstof. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.
Graag vernemen wij of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen en welke datum uw voorkeur geniet.
Klik hier voor het deelnameformulier.

De lunch en het seminar worden u gratis aangeboden
door B&A Services.

NOOT: De seminardata zijn volgeboekt, maar meldt u zich wel gewoon aan. Wij komen z.s.m. met alternatieve data!


Statische UPS-en vervangen
project Noordtunnel

De Noordtunnel is de tunnel in de autosnelweg A15 onder de Noord en verbindt de Alblasserwaard met Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. De Noordtunnel is opgeleverd in 1989 en geopend in 1992.

De noodstroom wordt geleverd door 3 NSA’s en 3 stuks statische UPS-en. Deze laatste waren vanwege hun leeftijd aan vervanging toe.
B&A Services heeft hiervoor van Imtech Infra een opdracht ontvangen.
Lees verder


Uw mening gevraagd!
In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u al geïnformeerd over onze compleet vernieuwde website www.baservices.nl met uitgebreide informatie over onze dienstverlening. In de tussentijd hebben wij onze site verder gecompleteerd. Zo vindt u onder meer bij Uitgaven en downloads een uitgebreid overzicht van diverse productbrochures en handleidingen en interessante links.

Met het resultaat over onze nieuwe website zijn wij tevreden.
Maar wij willen ook graag uw mening vernemen.
Klik hier voor het vragenformulier
.
Het kost u maar één minuutje van uw tijd.


Weblog B&A Services
Tussentijds nieuws over onze organisatie, stroomstoringen en oplossingen voor een optimale beschikbaarheid van elektrische energie kunt u vinden op onze weblog noodstroom.blogspot.com
Meldt u aan als volger en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van noodstroom.
Wij wensen u alvast veel leesplezier.


ID-cards voor onze service engineers
De wet schrijft voor dat iedere burger zich te allen tijde moet kunnen legitimeren via een geldig identiteitsbewijs. U weet dan met wie u te doen heeft, maar u weet dan nog niet of deze persoon namens een bepaalde organisatie optreedt.
Al onze service engineers zijn weliswaar als vertegenwoordiger van
B
&A Services duidelijk herkenbaar aan de bedrijfskleding en/of bedrijfsauto, maar wij zijn nu nog een stapje verder gegaan. Vanaf heden kunnen onze service engineers zich tevens legitimeren via een officiële bedrijfs ID-card, voorzien met pasfoto en naam.

 
afmelden