B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 8, april 2010
 

In-company bij TelecityGroup

TelecityGroup in Amsterdam heeft de training noodstroomsystemen van B&A Services in-company gevolgd. De heer Cuno Jonker - Technisch Coördinator Datacenters – vertelt dat stroomvoorziening voor TelecityGroup van cruciaal belang is.

“Bij stroomstoringen zijn wij afhankelijk van onze noodstroomvoorziening en daar moeten wij uiteraard mee om kunnen gaan. Om die reden hebben onze facility supervisors de training gevolgd. De belangrijkste dienst van TelecityGroup is het leveren van co-locatie. Bedrijven kunnen hun IT-infrastructuur of een gedeelte hiervan bij ons onderbrengen. Wij huisvesten deze zorgvuldig in één van onze vier datacenters. Dit betekent in het kort dat wij de servers zonder onderbreking voorzien van stroom en koeling en dat wij de warmteafvoer regelen. Tijdens de training lag het accent op de werking en onderhoud van het noodaggregaat: wat is het? hoe werkt het? hoe kun je zelf klein onderhoud plegen? Op zich heb ik een behoorlijke basiskennis van noodaggregaten maar bij de training van B&A services leer ik telkens weer iets nieuws. Dat vind ik verrassend. En verder kan ik heel kort zijn over de training: die was gewoon goed!”

 
 


Vleugelboot 30, 3991 CL Houten
t. 030 - 65 79 486, f. 030 - 65 79 481
info@baservices.nl / www.baservices.nl


DISCLAIMER
Deze informatie ontvangt u omdat u een relatie van ons bent. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst
klik hier

Sluit venster