B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 8, april 2010
 

De dames van B&A Services

Belt u naar B&A Services dan is de kans groot dat u Patricia Klarenbeek of Astrid Veringa aan de lijn krijgt. Patricia en Astrid verrichten allebei dezelfde werkzaamheden.
Beide dames zijn verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding, inkoop en de receptie.
Ze zetten de benodigde onderdelen klaar voor de service engineers, beheren de magazijnvoorraad, maken onderhoudsafspraken met de klanten en nemen storingsmeldingen aan.
‘s Maandags en dinsdagochtend zijn ze allebei aanwezig; de overige dagen zijn verdeeld.
Patricia is sinds april 2008 in dienst bij B&A en is moeder van twee jongens. De werksfeer bij B&A Services spreekt haar erg aan. “De combinatie van techniek en de inhoudelijke taken maken de functie voor mij aantrekkelijk”.


Astrid Veringa (l) en Patricia Klarenbeek (r)

Astrid is pas sinds 1 februari in dienst en kent Bert van Iperen en Ad Janssen nog uit de tijd van Dynaf Spruyt. “Al die tijd heb ik met hen contact gehouden. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging heb ik gevraagd naar de mogelijkheden bij B&A”. Ze gaat verder: “Deze baan is afwisselend en uitstekend te combineren met mijn gezin van 3 kinderen”.
De affiniteit met techniek bij Astrid ligt voor hand. Ze heeft de opleiding MTS werktuigbouwkunde gevolgd en als technisch tekenaar gewerkt.

Beide dames kunnen het uitstekend met elkaar vinden en hebben ook naast het werk dezelfde interesses. Patricia is creatief in het decoreren van theedozen tot aan het maken van loodfiguren voor in de tuin. Astrid verfraait de nagels van haar vrienden en familieleden en is creatief met papier.
Naast creativiteit houden ze ook van dezelfde muziek. Met hun energielevel zit het wel goed; ze halen hun arbeidsvitaminen uit hardrockmuziek.

De dames zijn bereikbaar via het adres: planning@baservices.nl

 
 


Vleugelboot 30, 3991 CL Houten
t. 030 - 65 79 486, f. 030 - 65 79 481
info@baservices.nl / www.baservices.nl


DISCLAIMER
Deze informatie ontvangt u omdat u een relatie van ons bent. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst
klik hier

Sluit venster