B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 7, december 2009
 

Serviceteam B&A uitgebreid

Het serviceteam van B&A Services is uitgebreid met Arjan Meijer en John van der Stelt: Arjan in de functie van tekenaar/engineer en John als service engineer in de buitendienst.
Wij zijn blij met de uitbreiding van ons team. Maar er zijn nog twee vacatures, respectievelijk voor een Service engineer W en voor een Service engineer UPS. Klik hier

In deze nieuwsbrief stellen wij John van der Stelt graag even aan u voor.

Sinds november dit jaar is John in dienst. Hiervoor was hij werkzaam bij de firma Topec op de afdeling besturing en samenbouw van aggregaten. Tevens verrichte hij onderhoudswerkzaamheden aan warmte krachtinstallaties voor onder meer de tuinbouw.
Op de vraag waarom zijn voorkeur uitging om bij B&A Services te gaan werken, antwoordt John: “Bij Topec werkte ik veel in het buitenland. Thuis heb ik twee opgroeiende jongens in de leeftijd van 5 en 8 jaar en wanneer je zo vaak in het buitenland zit, komt dat de opvoeding van de jongens niet ten goede. Bij B&A Services heb ik weliswaar een landelijk rayon, maar ’s avonds ben ik gewoon weer thuis. Ook heb ik nu weer wat meer tijd voor mijn sportieve hobby. Ik doe aan hardlopen, met als hoogtepunt de marathon van Rotterdam dit jaar. Het werkt ontspannend voor me en geeft me energie”.
John vertelt verder: “Momenteel gaan we nog met z’n tweeën op pad, omdat ik nog niet zo bekend ben met de verschillende besturingen bij de klanten van B&A Services. Zodra ik vertrouwd ben met de software, ga ik alleen op pad”.
Over zijn ambities is John helder. “Ik zou graag de projectleiderkant op willen, zodat ik me meer met het voorbereidende werk bezig kan houden, maar eerst ga ik aan de slag als service engineer”.
Wellicht dat ik later bij B&A Services kan doorgroeien naar een projectleiderfunctie.

 
 


Vleugelboot 30, 3991 CL Houten
t. 030 - 65 79 486, f. 030 - 65 79 481
info@baservices.nl / www.baservices.nl


DISCLAIMER
Deze informatie ontvangt u omdat u een relatie van ons bent. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst
klik hier

Sluit venster