B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 4, december 2008
 

B&A Services start 2009 in een nieuw pand

Zoals al eerder aangekondigd gaat B&A Services verhuizen naar een nieuwbouwpand in Houten.
De verhuizing vindt plaats tussen de feestdagen. Dit betekent dat ons kantoor vanaf maandag 22 december 2008 tot en met 4 januari 2009 gesloten is. Het spreekt voor zich dat wij gedurende onze verhuisperiode voor storingen gewoon bereikbaar zijn.

Onze nieuwe adresgegevens zijn vanaf 5 januari 2009:
Vleugelboot 30, 3991 CL Houten. De postbus is komen te vervallen. De telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd.

Alle medewerkers van B&A Services wensen u een 2009 met een constante stroom van gezonde spanning toe!

 

 

 

 


Opdrachtgever Harm Kien van Oasen over B&A Services

Oasen verzorgt de drinkwatervoorziening in 34 gemeenten in het oosten van Zuid-Holland. Om het water op te pompen, te zuiveren en te distribueren is stroom nodig, want deze processen zijn volledig geautomatiseerd. Harm Kien is projectleider/engineer procesautomatisering bij Oasen en hij doet geregeld zaken met B&A Services over de energiebesturing van de noodstroomsystemen.

Lees verder


Internet vreet energie

Veertig miljard maal per maand wordt er bij Google aangeklopt. Even googelen kost net zoveel energie als een uur een spaarlamp laten branden.
Als deze groei tot 2030 aanhoudt, dan zou het energiegebruik van alleen internet al net zo groot zijn als het mondiale energieverbruik van nu, volgens sitemanager Kees Loer van datacentrum TCN Eemshaven.

Lees verder

 

‘Kredietcrisis vormt gevaar voor energievoorziening'

De energievoorziening in Europa loopt gevaar als nutsbedrijven niet voldoende blijven investeren in de infrastructuur. De komende 25 jaar is minstens 1 biljoen euro nodig om verouderde elektriciteits- en gasinfrastructuur te vervangen. De kredietcrisis brengt die investeringen mogelijk ernstig schade toe.

Lees verder

 
 
 


Vleugelboot 30, 3991 CL Houten
t. 030 - 65 79 486, f. 030 - 65 79 481
info@baservices.nl / www.baservices.nl


DISCLAIMER
Deze informatie ontvangt u omdat u een relatie van ons bent. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst
klik hier

Sluit venster