B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 3, juni 2008
 

Opdrachtgever over B&A Services:
Gijs van Oevelen van Imtech

Rabobank Nederland in Zeist is weer verzekerd van betrouwbare levering van energie. B&A Services heeft daar onlangs in opdracht van Imtech de bedieningspanelen van de noodaggregaten vervangen en groot onderhoud gepleegd aan 4 noodstroomvoorzieningen.

Lees verder


Medewerker Frans de Haas:
Minder bureau, meer techniek

Frans de Haas had genoeg van zijn papieren baan. Zijn functie als technisch manager bij een datacenter veranderende steeds meer in een administratieve baan en het bezig zijn met techniek verdween teveel naar de achtergrond. Toen besloot Frans B&A Services te bellen om te informeren of ze hem daar konden gebruiken.

Lees verder


SDMO-onderdelen

B&A Services is niet alleen geautoriseerd partner voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan SDMO aggregaten, maar ook de verkoop van SDMO-onderdelen.

Lees verder


Langste elektriciteitskabel ter wereld in gebruik

Op 6 mei is de langste onderzeese hoogspanningskabel ter wereld succesvol in bedrijf genomen, de 580 km lange NorNed-kabel tussen Nederland (Eemshaven) en Noorwegen (Feda).

Lees verder

 

Een stroomstoring hacken

Hackers worden steeds slimmer. Daarom is het niet ondenkbaar dat zij verdeelstations kunnen afschakelen, energiecentrales kunnen uitzetten en zo complete steden in het donker kunnen zetten. Vorige week heeft een medewerker van de Central Intelligence Agency (CIA) tijdens een congres van beveiligingsexperts onthuld dat er in de afgelopen periode hacks zijn geweest die stroomstoringen hebben veroorzaakt.

Lees verder

 

Bouw nieuwe pand gestart

In de eerste week van maart is de eerste paal de grond ingeslagen. De fundering van ons nieuwe bedrijfspand is inmiddels klaar waardoor de oppervlakte die het nieuwe gebouw in beslag gaat nemen goed zichtbaar is.
Dit heugelijke feit is op bescheiden wijze gevierd door B&A Services en zijn medewerkers. Echt feest wordt het pas als het gebouw definitief wordt opgeleverd. Naar alle verwachting zal dit eind 2008 zijn.

Bent u nieuwsgierig over de voortgang van ons nieuwe pand? Op de website kunt u foto’s zien van de bouwactiviteiten. Ook blijven wij u op de hoogte houden via onze nieuwsbrief.

 
 


Postbus 1085, 3430 BB Nieuwegein
t. 030 - 65 79 486, f. 030 - 65 79 481
info@baservices.nl / www.baservices.nl


DISCLAIMER
Deze informatie ontvangt u omdat u een relatie van ons bent. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst
klik hier

Sluit venster