B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 3, juni 2008
 

Opdrachtgever over B&A Services:
Gijs van Oevelen van Imtech

Rabobank Nederland in Zeist is weer verzekerd van betrouwbare levering van energie. B&A Services heeft daar onlangs in opdracht van Imtech de bedieningspanelen van de noodaggregaten vervangen en groot onderhoud gepleegd aan 4 noodstroomvoorzieningen.

Imtech is een Europese technische dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, elektrotechniek en werktuigbouw. Dit grote bedrijf met ruim 18.000 medewerkers weet de weg naar B&A moeiteloos te vinden.

Vanuit zijn auto die in de file stilstaat, vragen we Gijs naar zijn ervaringen met B&A Services.

“Imtech doet al sinds jaar en dag zaken met B&A Services maar zelf ben ik sinds een jaar of drie in contact met hen. Onlangs hebben het project bij de Rabobank voor ons gerealiseerd. Daarbij ging het om de revisie en besturing van noodstroomvoorzieningen die de koeling van een groot datacentrum moeten verzekeren. B&A Servies heeft deze opdracht naar tevredenheid uitgevoerd. Dat is meteen ook één van de reden dat wij zaken doen met B&A. Ze zijn niet merkspecifiek, waardoor ze met vele machines uit de voeten kunnen. Daarnaast is hun technische kennis groot.”

Charmes van B&A Services

“Soms gaat B&A Services met andere bedrijven voor een project in competitie voor de order. Vaak komen zij uitvoeringtechnisch én financieel als beste uit de bus. Dat vind ik persoonlijk ook een van de charmes van B&A Services. Hoewel ze relatief gezien klein zijn doen zij niet onder voor de grote jongens. En ze communiceren gewoon duidelijk, afspraak = afspraak. Als ze zeggen dat ze een opdracht aan kunnen, dan kunnen ze dat ook. Dan hebben ze de risico’s goed ingeschat en weten zij dat ze deze klus aankunnen. Ik kom maar al te vaak bedrijven tegen die een opdracht accepteren en eigenlijk al weten dat het hen niet gaat lukken. Daar koop je natuurlijk niks voor.

Bij B&A Services weet ik gewoon waar ik aan toe ben en dat is voor mij belangrijk”.

 
 

Sluit venster