B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 2, december 2007
 

B&A erkend leerbedrijf
Van 1 september 2007 is B&A Services een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij voldoen aan de eisen van de Nederlandse onderwijswetgeving om deelnemers op te leiden en te begeleiden binnen het VMBO en mbo beroepsonderwijs. Wij zijn letterlijk erkend voor het feit dat wij een goede werk- en leeromgeving bieden.

B&A wil op deze wijze een bijdrage leveren om de toekomstige vakmensen een kans te bieden aan de technologische groei en nieuwe eisen van de markt te laten voldoen. Voor ons is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit naar de klant in de toekomst te kunnen garanderen. Ook denken wij dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde service engineers die graag bij ons bedrijf willen (blijven) werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kunnen we besparen op wervingskosten voor nieuwe werknemers.

Vakmanschap
Via het leerbedrijf wil B&A Services de kwaliteit van het vakmanschap garanderen en stimuleren. Daarom is het belangrijk dat wij deelnemers een aantrekkelijke leeromgeving aanbieden die hen zo dicht mogelijk bij de praktijk opleidt.

Wij leiden jongeren op tot de volgende beroepen:

  • Eerste monteur elektrotechnische panelen.
  • Middenkaderfunctionaris elektrotechnische installatietechniek.
  • Monteur elektrotechnische panelen.
  • Technicus middenkader WEI differentiatie elektrotechnische installaties.
Erkend leerbedrijf
 
 

Sluit venster