B&A Services

Nieuwsbrief, nummer 2, december 2007
 

Interview Eric Zoomers
Sportieve boekhouder bij B&A op zijn plek
Bijna 23 en dan al je eigen baas. De sympathieke Eric Zoomers is sinds 15 oktober verantwoordelijk voor de financiële administratie van B&A. En dat bevalt hem goed.

“Ik heb hier als het ware mijn eigen tokootje waarin ik de debiteuren-crediteuren administratie afhandel, inkoop- en verkoopfacturen verwerk en maraps (managementrapportages) maak. Op mijn vakgebied heb ik geen leidinggevende boven me staan, waardoor de zelfstandigheid in deze functie groot is. Vanzelfsprekend moet ik rapporteren aan de directie, maar dat is toch anders dan aan een direct leidinggevende”.

B&A Services en Eric zijn met elkaar in contact gekomen via het uitzendbureau. Het wederzijds vertrouwen was groot genoeg om meteen een dienstverband van een half jaar vast te leggen.

“Zoals het er nu naar uitziet, krijg ik daar geen spijt van. B&A Services is een jong, groeiend bedrijf waar ik veel kansen zie. De orderportefeuille groeit waardoor de processen continue in beweging blijven. Daardoor groeit mijn ervaring en kennis snel mee. Dat vind ik belangrijk voor mijn eigen ontwikkeling in het vakgebied.

Ook bevalt de sfeer bij B&A mij goed. Door de vrijheid die de medewerkers krijgen is het verantwoordelijkheidsgevoel voor het goed afleveren van een klus groot. Dat vertaalt zich naar een grote inzet en hart voor de zaak. Over wat harder werken of overwerken heb ik nog niemand moeilijk horen doen”.

Naast de 40 uren die Eric per week bij B&A doorbrengt zit hij veel op de racefiets. En dan rijdt hij heel erg hard.

“Ik rijd in de top 20 van het Nederlandse amateurwielrennen. Om op die positie te kunnen blijven fiets ik wel 12 tot 17 uur in de week. Soms red ik mijn trainingsuren niet doordat het werk bij B&A voor gaat.
Maar laten we reëel blijven; het brood op de plank is belangrijker!"

Eric Zoomers
 
 

Sluit venster